La numai 17 ani, fiica lui Michael Jackson, se marita

Paris_Jackson_si_Chester_Castellaw
Foto: celebdirtylaundry.com
După ani și ani în care Paris s-a confruntat cu tot felul de probleme emoționale, se pare că singura fată a Regelui Pop este ca și căsătorită cu Chester Castellaw, un fotbalist în vârstă de 18 ani.

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de doar 17 ani, este ca şi căsătorită cu Chester Castellaw, un fotbalist în vârstă de 18 ani, conform starpulse.com.
Familia lui Paris Jackson i-a solicitat viitorului soţ să semneze un contract prenupţial înainte de nunta stabilită pentru luna aprilie a anului viitor, după ce Paris va împlini 18 ani.
Fiica lui Michael Jackson abia aşteaptă să se mărite şi şi-a schimbat deja numele pe contul său de Instagram, din Paris Jackson în Paris Castellaw. De altfel, această schimbare a numelui a aprins speculaţii că Paris s-ar fi căsătorit deja în secret.
Aceste zvonuri sunt însă false, conform starpulse.com. Paris are doi tutori legali: vărul său, TJ şi bunica, Katherine Jackson. Conform legii o minoră are nevoie de consimţământul acestora pentru a se mărita, iar surse din anturajul familiei Jackson au confirmat că Paris va aştepta până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Cei doi tineri vor semna un acord prenupţial tot la solicitarea familiei Jackson, pentru a proteja averea rămasă de la Michael Jackson, estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari.
Paris şi Chester, atacantul echipei americane de soccer Real So Cal, din California, au o relaţie de câteva luni. Prima lor apariţie publică împreună s-a produs în luna mai, pe covorul roşu al unui eveniment din Los Angeles. (Sursa: Agerpres)

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “La numai 17 ani, fiica lui Michael Jackson, se marita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI