La Universitatea „Ovidius” din Constanta, a avut loc un eveniment dedicat Zilei Naţionale a Republicii Turcia

Afis

Azi, 30 octombrie a.c., începând cu ora 11.00, la Sala Senatului (Campusul Universitar, Aleea Universităţii nr.1), în organizarea Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa şi Universitatea „Ovidius” din Constanta, prin Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, a avut loc un eveniment dedicat Zilei Naţionale a Republicii Turcia.
Sub genericul „Proiecte de asigurare a securităţii regionale: Înţelegerea Balcanică (1934)”, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice îşi propune să continue o frumoasă iniţiativă care se doreşte a se transforma în tradiţie, aceea de a marca evenimente fundamentale din istoria statelor vecine şi prietene şi de a contribui la consolidarea relaţiilor bilaterale actuale.
Va conferenţia, cu acest prilej, distinsul profesor univ. dr. Sezai Enis Tulca, de la Universitatea Galatasaray din Istanbul, pe tema apariţiei şi semnificaţiei Înţelegerii Balcanice, alianţă regională încheiată de România, Turcia, Grecia şi Iugoslavia în anul 1934. Pe aceeaşi temă va conferenţia şi conf.univ.dr. Emanuel Plopeanu, decanul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice. Sunt invitaţi să participe cercetători, specialişti în istorie contemporană şi istoria relaţiilor internaţionale, studenţi, publicul larg.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “La Universitatea „Ovidius” din Constanta, a avut loc un eveniment dedicat Zilei Naţionale a Republicii Turcia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI