Lansarea campaniei de informare HIV Street Art de la Vama Veche

Lansarea campaniei de informare HIV

Universitatea Ovidius din Constanţa vă invită să participaţi la conferinţa de presă de lansare, la Vama Veche, a campaniei de informare HIV Street Art, organizată de către Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) împreună cu Centrul Regional HIV/SIDA Constanța.
HIV Street Art este o campanie naţională de informare, educare şi conştientizare a importanţei testării HIV, care se va derula timp de un an în marile orașe din ţară. HIV Street Art este un proiect care se adresează tinerilor expuși la risc, transmiţând, prin intermediul imaginilor, mesaje despre recunoașterea comportamentului la risc, testare, acceptarea diagnosticului și continuarea vieţii. Proiectul a debutat la București, în ianuarie a.c. și sosește la Vama Veche în perioada 31 iulie – 3 august.
Conferinţa de presă a campaniei va avea loc sâmbătă, 2 august, începând cu ora 11.00, pe plaja din Vama Veche în zona Centrului de Salvamari de lângă Restaurantul Corsaru, unde vor fi amplasate mesajele de artă urbană ce promovează campania.
Evenimentul va fi unul informal, de discuţii libere cu presa. La conferința de presă vor participa Prof. Univ. Dr. Sorin Rugină, coordonatorul Centrului Regional HIV/SIDA Constanța și rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, și Geanina Surdu, director de programe UNOPA. Vom fi onoraţi de prezenţa dumneavoastră la acest eveniment.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Lansarea campaniei de informare HIV Street Art de la Vama Veche”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI