Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Legea turismului: amenzi pentru proprietarii de hoteluri in paragina

hotel-alma-mamaia

Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Mihai Tudose, a declarat, sâmbătă seara, la o întâlnire cu investitorii din turismul de pe litoral, desfășurata la Năvodari, că toate modificările de legislație trebuie să răspundă cerințelor investitorilor în turism.
Acest eveniment este o încununare a unor eforturi, în ultimele luni, de colaborare între agenți de turism și partea guvernamentală. Este o adaptare a eforturilor guvernamentale și a tot ceea ce înseamnă schimbarea legislației în turism și nu numai, și în domeniul fiscal, modificări care să răspundă cu adevărat doleanțelor operatorilor din turism și evident și intereselor statului„, a declarat Mihai Tudose.
El a menționat ca noua lege a turismului prevede sancțiuni pentru cei care lasă unitățile hoteliere în paragină.
Acel abuz de drept de proprietate, cu clădiri lăsate vraiște, cu obiecte care au fost la un moment dat în circuitul turistic, apoi abandonate, cu privatizări eșuate, de exemplu la Neptun-Olimp Hotelul Panoramic, luat, privatizat si lăsat în paragină, lucrurile nu pot rămâne așa la nesfărșit, strică tot ce este împrejur. Propunem la aceste obiective care au fost supuse unui proces de privatizare clauzele post-privatizare activate, revăzute toate contractele și reluat procesul de privatizare, dreptul și obligativitatea autorităților locale de a sancționa pe cei care strică imaginea zonelor turistice prin lăsarea în paragină a proprietăților, iar, dacă autoritățile locale nu se implică, sancționarea lor de către agențiile statului„, a menționat Mihai Tudose.
El a spus că proiectul legii turismului va apărea, luni, pe site-ul ministerului și va intra în dezbatere publică, ministrul dorind ca acesta să fie adoptat cât mai repede.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Legea turismului: amenzi pentru proprietarii de hoteluri in paragina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI