Litoralul românesc si Delta Dunării, promovate la Bruxelles

În perioada 2-5 februarie 2017, Asociaţia Litoral – Delta Dunării participă la târgul de turism „Salon des Vacances” de la Bruxelles, în standul Ministerului Turismului.

Aflat la cea de-a 59-a ediţie, „Salon des Vacances” este cel mai important târg internaţional de turism din Belgia. Asociaţia Litoral – Delta Dunării a mai participat la acest târg în 2014, când am organizat o conferinţă de presă de promovare a Litoralului Românesc şi Deltei Dunării, împreună cu reprezentanţii Biroului Român Privat de Turism din Bruxelles şi touroperatorul belgian Maxitours, specializat în destinaţia România.
Ieri, 1 februarie, Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, a avut o întâlnire oficială cu doamna europarlamentar Claudia Ţapardel. Vicepreşedinte al Comisiei de Turism în Parlamentul European, doamna Ţapardel este deja un Partener activ al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) şi al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării. Tema întâlnirii a constituit-o susţinerea proiectelor de dezvoltare şi promovare a destinaţiilor turistice româneşti pe care le implementează Federaţia FAPT prin asociaţiile sale judeţene, precum şi atragerea de evenimente internaţionale de turism în România.

Brosura Statiunea Mamaia
„Suntem prezenţi în standul României la „Salon des Vacances” Belgia, dar susţinem în mod special eforturile pe care le fac Maxitours şi Blue Air în standul propriu în care promovează România şi destinaţiile de vacanţă româneşti. Asociatia Litoral-Delta Dunarii îi susţine cu materiale de promovare Litoral şi Delta Dunării, pentru că suntem gata să lansăm zborul direct al Blue Air, Paris-Constanţa (alături de noile rute directe dinspre Roma şi Milano) şi purtăm încă discuţii pentru un zbor direct Bruxelles-Constanţa! Maxitours îşi lansează astăzi aici Broşura România, care oferă vacanţe şi circuite turistice în Transilvania, Bucovina, Bucuresti, Delta Dunării şi Litoralul românesc. Noi, Asociatia Litoral-Delta Dunării, ne străduim să convingem turoperatorul belgian Maxitours şi compania Blue Air că investesc buget şi campanii de promovare pentru un produs turistic românesc în care vom oferi servicii turistice de un standard corect şi sigur în hotelurile recomandate şi selecţionate de noi, obiective turistice, excursii şi tururi locale atractive şi generoase, asistenţă turistică şi ospitalitate, materiale de informare turistica în limba franceză, promovare şi suport din partea autorităţilor locale, a aeroportului Constanţa şi echipei Asociatiei Litoral-Delta Dunării. Solicităm sprijinul Ministerului Turismului pentru proiectul nostru de a readuce turiştii francezi şi belgieni pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. Avem nevoie de investiţii în promovare şi susţinere zboruri charter”, a declarat într-un comunicat transmis Luma Presei, Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Începând de azi, Preşedintele şi Secretarul General al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării sunt prezenţi în standul României la „Salon des Vacances” pentru a continua strategia de promovare a potenţialului turistic, arheologic, cultural, terapeutic şi gastronomic al Dobrogei, prin intermediul materialelor de promovare a celor două destinaţii pe care le reprezentăm: broşuri, hărţi şi materiale de promovare ale Consiliului Judeţean Constanţa, Consiliului Judeţean Tulcea, ale hotelierilor din Constanţa-Mamaia şi din staţiunile de pe litoral şi din Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Litoralul românesc si Delta Dunării, promovate la Bruxelles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI