Liviu Dragnea: Am rupt demisia lui Victor Ponta

Ponta si Dragnea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a rupt demisia în alb a lui Victor Ponta deoarece nu i se pare „ceva serios” şi nu vrea să rămână în aceste „jocuri”. Liderul social-democraţilor a susţinut că nu se va mai întâlni cu fostul premier, în condiţiile în care este „aglomeraţie” în avion.

„Ne-am întâlnit vineri. Mi-a adus o demisie în alb. Am rupt-o. I-am spus și îi spun și acum că e bine să rămână în partid, e bine să muncească împreună cu noi, indiferent pe ce poziții suntem. N-am fost întotdeauna pe poziții înalte. Fiecare dintre noi am fost și mai jos și mai sus și mai în stânga și mai în dreapta, dar am tras și am susținut acest partid și Guvernul susținut de partid. Niciun Guvern nu a fost perfect, din câte mi-aduc eu aminte, nu s-a inventat până acum. Dar acest subiect nu-l mai abordez, pentru că mi se pare o copilărie. Din punctul meu de vedere, subiectul este închis. (…) Oricine din partid poate vorbi foarte liber. Fiecare pasăre cu limbajul ei”, a spus Dragnea, la finalul ședinței de grup a senatorilor PSD la care a participat.
Chestionat dacă Victor Ponta a avut parte de un tratament diferit în partid, Liviu Dragnea a răspuns negativ. „Nu, nu cred că este cineva din partid care criticând conducerea a fost dat afară din partid”, a subliniat liderul social-democraţilor.
Preşedintele Camerei Deputaţilor a ţinut să precizeze că nu va mai avea vreo întâlnire cu Victor Ponta, în condiţiile în care este „înghesuială în avion”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Liviu Dragnea: Am rupt demisia lui Victor Ponta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI