Loteria bonurilor fiscale continuă si în 2017

Loteria bnurilor fiscale
Ministerul Finanțelor Publice continuă și în acest an Loteria bonurilor fiscale, prima extragere fiind programată în data de 22 ianuarie, iar ordinul prin care se stabilește fondul anual de premiere este în curs de aprobare.

„Ministerul Finanțelor Publice are în vedere continuarea organizării extragerilor Loteriei bonurilor fiscale și în anul 2017, prima extragere fiind programată în data de 22 ianuarie 2017. Totodată, precizăm că, în prezent, este în curs de aprobare un ordin al ministrului Finanțelor Publice prin care se stabilește fondul anual de premiere pentru desfășurarea extragerilor Loteriei bonurilor fiscale aferente anului 2017”, se arată în răspunsul MFP.
MFP precizează că Loteria bonurilor fiscale, ca măsură pentru combaterea evaziunii fiscale și încurajarea cumpărătorilor de a solicita bonurile fiscale în vederea fiscalizării veniturilor operatorilor economici, este reglementată de Ordonanța Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, aprobată cu modificări prin Legea nr.166/2015.
„Menționăm că Loteria bonurilor fiscale este o măsură menită să contribuie pe termen lung la educarea cumpărătorilor, în calitatea lor de consumatori și de beneficiari ai serviciilor sociale finanțate de la bugetul de stat, în ceea ce privește îndeplinirea obligației de a solicita bonul fiscal”, se mai arată în documentul citat. (Agerpres)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Loteria bonurilor fiscale continuă si în 2017”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI