Luxury Day: Fashiontv aduce la Mamaia creațiile celebrelor case de modă Prada, Saint Laurent și Dsquared

antet-mail
Creații vestimentare ale celebrelor branduri internaționale Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro și Moncler vor fi prezentate turiștilor din stațiunea Mamaia în cadrul evenimentului Luxury Day.

Luxury Day este un eveniment realizat de Fashiontv în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, vineri, 22 august, începând cu ora 21, în Piața Casino din Mamaia, cu scopul de a promova frumoasa stațiune de pe litoralul românesc ca o destinație de vacanță aliniată la standardele internaționale ale turismului de lux.
Spectacolul se va desfășura sub egida campaniei Mamaia Style, un proiect pe care Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării l-a lansat în anul 2014 si va atrage atenția asupra ofertelor high-class disponibile în Mamaia, de la hoteluri, servicii, până la evenimente la cel mai înalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.
Luxury Day include prezentări de modă ale brandurilor Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro, Moncler, disponibile în România prin Mengotti, și o prezentare Ego Men’s Fashion Concept. De asemenea, vor fi prezentate și noile modele de autoturisme de lux marca Mercedes-Benz, Jaguar şi Range-Rover, în România prin Țiriac Auto.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Luxury Day: Fashiontv aduce la Mamaia creațiile celebrelor case de modă Prada, Saint Laurent și Dsquared”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI