Madonna a starnit controverse online, dupa ce s-a comparat cu Nelson Mandela si Martin Luther King

madonna

Madonna a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii modificate, în care cântăreaţa se compară cu Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, într-o încercare de a-şi promova viitorul album, „Rebel Heart”.
Astfel, Madonna a comparat „#inimarebelă” („#rebelheart”) a sa cu cele ale lui Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, prin transpunerea artei de pe albumul său – în care ea are faţa înconjurată cu o coardă neagră – pe feţele acestora, informează people.com.

madonna-instagram-foto
Astfel, în dreptul fotografiei modificate cu Nelson Mandela, care a deţinut funcţia de preşedinte al Africii de Sud între 1994 şi 1999, Madonna a scris „This #rebelheart fought for freedom!” („Această #inimărebelă a luptat pentru libertate!”), în timp ce în dreptul fotografiei cu Martin Luther King, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, artista a scris „This #rebelheart had a dream!” („Această #inimărebelă a avut un vis!”).
Cât despre fotografia care îl ilustrează pe cântăreţul Bob Marley, Madonna a scris „This #rebelheart sang about ONE LOVE!” („Această #inimărebelă a cântat despre «One Love»!”).
Deşi mulţi dintre fanii artistei s-au arătat încântaţi, majoritatea celor care o urmăresc pe Instagram au criticat iniţiativa Madonnei.
Cântăreaţa Madonna a lansat, pe 20 decembrie, şase cântece, care vor fi incluse pe viitorul său album, „Rebel Heart”, cântecele putând fi cumpărate din magazinul iTunes al Apple şi din alte magazine online de muzică de către cei care precomandă discul ce va fi lansat în martie 2015.
Artista a mai anunţat că noi melodii de pe acelaşi album vor fi lansate pe 9 februarie 2015. Albumul complet „Rebel Heart” va fi lansat de Interscope Records în prima săptămână a lunii martie 2015.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Madonna a starnit controverse online, dupa ce s-a comparat cu Nelson Mandela si Martin Luther King”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI