Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Majorări salariale decalate în Educație și Sănătate pana la 1 ianuarie 2018

Majorarea salariilor amanata
Ministrul Muncii a anunţat, marţi, că majorările salariale în Educaţie şi Sănătate se vor face etapizat, respectiv cu 25% de la 1 ianuarie pentru toţi bugetarii, urmând ca de la 1 martie să se facă restul majorărilor salariale, adică de până la 50% pentru profesori şi până la 100% pentru medici şi asistenţi.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a răzgândit în privința calendarului avansat pentru majorările salariilor din Educație și Sănătate. Deși în proiectul legii salarizării unitare s-a promis 1 iulie, acum vorbim de o creștere de 25% în ianuarie 2018 și diferența din martie anul viitor.
Lia Olguța Vasilescu a venit cu o re-etapizare a creșterilor salariale: de la 1 ianuarie 2018 se va aplica o creștere de 25% pentru toate categoriile din sectorul bugetar, urmând ca de la 1 martie să se vină cu o nouă creștere de 20% pentru salariații din Educație, iar pentru cei din domeniul Sănătății să se vină cu restul de 75%, informează TVR.
„De la 1 ianuarie 2018, toți bugetarii vor avea o creștere a salariului brut de 25%, iar de la 1 martie, vor fi încă 20% pentru profesori, care, adăugat la creșterea de 25%, înseamnă o creștere de 50%. Tot de la 1 martie, medicii și asistentele vor avea o creștere 100%, ajungând la nivelul grilei din 2022”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Majorări salariale decalate în Educație și Sănătate pana la 1 ianuarie 2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI