O mamă fără suflet şi-a abandonat pruncul lângă un cimitir din Argeş

salvare

Un bebeluş a primit o nouă şansă la viaţă. Micuţul de doar trei săptămâni a fost găsit abandonat în tufişurile cimitirului din comuna Bradu, judeţul Argeş. Copilaşul a fost dus la Spitalul Judeţean Argeş, iar în prezent se află în stare bună. Din primele date ale medicilor şi ale anchetei poliţiştilor reiese că bebeluşul a fost născut şi îngrijit într-o maternitate, după care mama sa l-a abandonat. Oamenii legii au deschis în acest caz dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca în funcţie de anchetă să apară şi alte acuzaţii.

Salvatorii-bebelusului

Foto: Pro TV – Cei doi salvatori

Pruncul era abandonat într-o punga, în tufişurile de la marginea cimitirului.Era îmbrăcat tot, era drăgălaş şi plângea, cand l-a luat în braţe a început să râdă. L-am bagat în maşina poliţiei, a dat drumul la căldura şi a stat copilul până a venit ambulanta„, a povestit salvatorul Vasile Miron.
Bebeluşul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, iar medicii neonatologi au precizat că băieţelul este bine dezvoltat, îngrijit, şi vaccinat, primele date arătând că acesta a fost adus pe lume într-o maternitate.
În ceea ce-i priveşte pe cei doi salvatori, aceştia doresc să devină naşii copilului.
Copilul a fost adus într-o stare bună, bine îngrijit, curat, un copil în vârstă de aproximativ două săptămâni”, a precizat medicul Mihaela Vintilă, medic neonatolog Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.
Poliţiştii au anunţat Direcţia pentru Protecţia Copilulului Argeş despre acest caz şi continuă cercetările, încercând să o identifice pe mama care şi-a abandonat copilul.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O mamă fără suflet şi-a abandonat pruncul lângă un cimitir din Argeş”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI