Mamaia, Litoralul romanesc si Delta Dunarii promovate la Varsovia si Atena

statiunea mamaia
O delegaţie comună a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi Consiliului Judeţean Tulcea se află la Varşovia, în perioada 24-26 noiembrie, pentru a convinge touroperatorii polonezi că Litoralul Românesc şi Delta Dunării reprezintă destinaţii turistice foarte atractive, atât ca tarife, cât mai ales ca şi evenimente şi atracţii. Tradiţiile dobrogene vor fi prezentate la târgul de la Varşovia de ansamblul de dansuri populare „Danubius”, care va susţine două reprezentaţii vineri după-amiază şi încă una sâmbătă dimineaţă.

varsovia1După ce am consolidat interesul turiştilor români faţă de litoral şi Delta Dunării, ne continuăm strategia de promovare, cu accent pe Incoming, strategie care include infotrip-uri, acţiuni de networking şi de promovare pe pieţele cu potenţial de atragere turişti către Litoral.
Pentru al treilea an la rând, Asociația Litoral – Delta Dunării participă la târgul de turism „Tour&Travel” Varşovia, în standul Autorităţii Naţionale pentru Turism (în 2015 am organizat în cadrul acestui târg şi o conferinţă de promovare, la care am prezentat staţiunea Mamaia şi Delta Dunării).
“În cadrul târgului Tour&Travel Varşovia voi avea, împreună cu reprezentantul Consiliului Judeţean Tulcea, o întâlnire cu Preşedintele Camerei de Turism din Polonia, iar mâine ALDD v-a participa la o întâlnire cu bloggeri polonezi din domeniul turismului. Aceste două întâlniri au ca scop organizarea unei vizite de documentare pe litoral şi in Deltă cu agenţii de turism şi jurnalişti polonezi”, a declarat Mariana Gorbănescu, Secretar General al Asociaţiei litoral – Delta Dunării.

atena
În aceeaşi perioadă, la invitaţia organizatorilor celei de-a treia ediţii a târgului internaţional de turism “Greek Tourism Expo”, a Ambasadei Greciei la Bucureşti, precum şi a reprezentantului Blue Air la Atena (agenţia Top Kinisis Hellas) Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin se va afla la Atena pentru a promova staţiunea Mamaia – Sat Vacanţă la “Greek Tourism Expo 2016”.
„Am fost invitată la Atena de organizatorii târgului Greek Tourism Expo, unde voi avea întâlniri cu Preşedintele Asociaţiei Agenţiilor de Turism din Grecia (HATTA), precum şi cu tour-operatorii care doresc să includă Constanţa, Litoralul românesc şi Delta Dunării în oferta lor de city-break şi sejur, având în vedere introducerea zborurilor directe Constanţa – Atena, obiectiv atins anul acesta. În perioada toamnă – iarnă – primăvară, continuăm participarea la târgurile de turism internaţionale de la Milano, Bruxelles, Tel Aviv, Berlin, Londra. În premieră, pentru 2017 ne propunem ca target piaţa ţărilor scandinave, pe lângă pieţele ţintă deja anunţate, precum Grecia, Liban şi Benelux”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Pentru promovarea staţiunii Mamaia la târgurile de turism din Polonia şi Grecia, Asociaţia Litoral – Delta Dunării a realizat materiale de promovare în limba poloneză şi greacă (broşuri şi spoturi video).

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mamaia, Litoralul romanesc si Delta Dunarii promovate la Varsovia si Atena”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: