Mamaia, Litoralul şi Delta Dunării se promovează la Chişinău

Pentru al treilea an la rând, Asociatia Litoral – Delta Dunării participă la un targ de turism din Republica Moldova (după Târgul de Turism al Republicii Moldova în 2015 şi Tourism. Leisure. Hotels în 2016).

În perioada 6-9 aprilie, ALDD, promovează Mamaia, Litoralul şi Delta Dunării la cea de-a 22-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale Specializate de turism, agrement şi industrie hotelieră „Tourism. Leisure. Hotels”, în standul României, asigurat de Ministerul Turismului.
Târgul este organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” şi este susţinut oficial de Agenţia Turismului a Republicii Moldova, Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din Moldova şi de Asociaţia Naţională a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural din Moldova. Evenimentul de la Chișinău reprezintă cea mai importantă manifestare internațională specializată din Republica Moldova, în care sunt prezentate toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agențiilor de turism din Moldova și din străinătate, ale companiilor aeriene, ale administrațiilor centrale și locale care au în gestiunea lor activități turistice, complexelor hoteliere și balneare, companiilor de transport etc.
Corina Martin si Daniel IliuscaConsider Moldova o piaţă strategică pentru destinaţiile turistice româneşti şi încă din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agenţiilor de turism din Moldova pentru Litoralul românesc şi Delta Dunării, destinaţii turistice aproape necunoscute colegilor din Moldova, cu câţiva ani în urmă. Continuăm această campanie, şi organizăm din nou o prezentare la Chişinău, dedicată agenţiilor de turism şi jurnaliştilor din Moldova. Bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia ne permite să facem asemenea evenimente, în care Mamaia va fi în prim plan, într-un eveniment în care însă promovăm toate staţiunile de pe Litoral, dar şi Delta Dunării. În ultimii ani, numărul turiştilor moldoveni pe litoral a crescut constant şi urmărim să creştem, în continuare, circulaţia turistică între Moldova şi România. De aceea, ne vor fi alături şi colegi din alte Asociaţii de Promovare din România – Prahova, Tuşnad, Covasna, Govora, Băile Felix„, declară Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
La rândul său, președintele Asociației Patronatului în Turismul din Delta Dunării, Daniel Ilușcă, consideră că, în 2017, găsirea unui loc liber de cazare în Deltă va reprezenta o adevărată provocare.
Suntem prezenţi pentru a treia oară la acest târg, care faţă de anul trecut beneficiază de un număr sporit de vizitatori, agenţii de turism, hoteluri, destinaţii, firme din turism, asociaţii de promovare. Delta Dunării vine cu pachete complexe şi atractive, de 3-5-7 zile şi pachete speciale early booking, în care sunt promovate diversele atracţii ale deltei şi principalele destinaţii: Crişan, Sulina, Sf. Gheorghe, Mila 23, Mănăstirea Stipoc, pădurile Letea şi Caraorman, salba de lacuri, partidele de pescuit crap, ştiucă, somn, biban, bird-watching, croaziere cu ambarcaţiuni rapide, caiace sau bărci cu rame, borşul tradiţional de peşte, evenimente precum Festivalul Borşului de Peşte, Cupa Deltei la Ştiucă, Festivalul de Film Anonimul şi multe altele. Estimăm anul acesta ca fiind unul din cei mai buni ani din ultima perioadă, găsirea unui loc liber la cazare va fi o adevărată provocare”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mamaia, Litoralul şi Delta Dunării se promovează la Chişinău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI