Mamaia, Litoralul si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul de turism al Moldovei

Mamaia

Asociaţia Litoral – Delta Dunării continuă strategia de promovare, cu accent pe Incoming, strategie care include infotrip-uri, acţiuni de networking şi de promovare pe pieţele cu potenţial de atragere turişti către Litoral, şi de pe care am atras şi atragem zboruri şi anume: Israel, Polonia, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Italia, Germania,Turcia, Kazakhstan.
Începând de mâine, Mamaia, Litoralul şi Delta Dunării vor fi promovate la Târgul „Tourism. Leisure. Hotels”, Târgul oficial de turism al Moldovei, în stadul României, asigurat de Autoritatea Naţională pentru Turism.
În premieră, mâine, 7 aprilie, Asociația LITORAL-DELTA DUNĂRII organizează și susţine o Prezentare MAMAIA – LITORALUL ROMÂNESC – DELTA DUNĂRII la Chişinău, în parteneriat cu ANAT Moldova și Federaţia de Promovare Turistică Moldova, la Hotel Jolly Alon din Chişinău, în data de 7 aprilie 2016, ora 17.00.
Corina MartinConsider Moldova o piaţă strategică pentru destinaţiile turistice româneşti şi încă din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agenţiilor de turism din Moldova pentru Litoralul românesc şi Delta Dunării, destinaţii turistice aproape necunoscute colegilor din Moldova, cu câţiva ani în urmă. Continuăm această campanie, ne prezentăm la Târgul de Turism al Moldovei şi organizăm o Prezentare în premieră mâine la Chişinău, dedicată agenţiilor de turism şi jurnaliştilor din Moldova. Bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia ne permite să facem asemenea evenimente, în care Mamaia va fi în prim plan, într-un eveniment în care însă promovăm toate staţiunile de pe Litoral, dar şi Delta Dunării. În ultimii doi ani, numărul turiştilor moldoveni pe litoral a crescut constant şi urmărim să creştem, în continuare, circulaţia turistică între Moldova şi România. De aceea, ne vor fi alături şi colegi din alte trei Asociaţii de Promovare din România „Bucovina, Neamţ şi Prahova„, a declarat Corina Martin, președinta Asociației Litoral Delta Dunării.
La acest eveniment vor participa:
– Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării
– Daniel Ilușca, Vicepreședinte ALDD și Președinte Asociația Patronală Delta Dunării
– Alexander Juraveli, Preşedinte ANAT Moldova
– Alexandru Filipschi, Preşedinte Federaţia de Promovare Turistică Moldova
– agenţii de turism şi touroperatori români specializaţi în Litoral şi Delta Dunării
– agenţii de turism din Republica Moldova
– reprezentanţi mass-media locali
– invitaţi speciali – Consiliul Judeţean Suceava (Asociaţia BUCOVINA), Camera de Comerț Neamţ (Asociaţia de Promovare a Turismului NEAMŢ) şi Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare a Turismului PRAHOVA.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mamaia, Litoralul si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul de turism al Moldovei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI