Mamica bolnava de cancer, din Buzau, a pierdut lupta cu boala.

Daniela-Vladoiu
Foto: Adevarul.ro

Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău diagnosticată cu cancer, alături de care sute de persoane s-au mobilizat în lupta cu boala, s-a stins din viaţă, azi-noapte. Vestea tristă a apărut pe contul de Facebook creat special de rudele şi prietenii bolnavei pentru a strânge fonduri necesare unor operaţii. Avea 27 de ani şi era mama unui băieţel de 3 ani, care va rămâne în grija tatălui şi a bunicilor.
Cu durere în suflet vă anunţ că Daniela nu mai este printre noi. Ne este greu să acceptam realitatea, dar lupta cu această boală a fost mult prea dură cu Daniela. Ne trec o mie de gânduri, o mie de întrebări, de ce ea, de ce acum, de ce nu s-a făcut o minune pentru ea, de ce??? Numai Dumnezeu ştie…. A rămas un copil de doar 3 anişori fără mămica lui, a rămas o familie în durere. Nu îmi găsesc cuvintele, nu ştiu ce pot să mai spun, credeam în ea, credeam în Dumnezeu că va face o minune şi o va lăsa pe acest pământ! Dormi în pace suflet drag, nu te vom uita niciodată, ai fost şi vei rămâne o luptătoare pentru noi. Dumnezeu să o ierte!”, este cel mai recent mesaj postat pe contul Danielei, intitulat ”O nouă şansă la viaţă pt Daniela”.
Daniela a fost depistată şi operată de cancer de col uterin, în urmă cu circa un an. După intervenţie, a făcut chimioterapie, însă după 4 luni boala a recidivat şi i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montată o nefrostomă într-unul dintre rinichi pentru a putea urina.
În acelaşi timp, a făcut şi dializă. Numai că boala nu s-a lăsat învinsă, iar tumorile din zona abdomenului s-au mărit foarte mult. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei şi tromboze axiale, mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, motiv pentru care doctorii din România nu i-au mai dat nicio şansă la viaţă.
A avut şansa de a merge la o clinică din Turcia, unde a stat internată luni de zile. Aici a primit mai multe tratamente şi a fost suspusă la mici intervenţii chirugicale. Din păcate, nici tratamentul oferit de medicii turci nu au mai putut-o salva pe Daniela, care s-a stins din viaţă, azi-noapte, în casa părinţilor ei. (Sursa: Adevărul.ro)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mamica bolnava de cancer, din Buzau, a pierdut lupta cu boala.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI