Mariana Câmpeanu, audiată la DNA în dosarul legat de pensionarea soțului ei

mariana-campeanu
Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii, a fost audiată joi de procurorii DNA, în calitate de martor, într-un dosar legat de pensionarea soțului său, Iulian Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu a demisionat pe 25 februarie din funcţia de ministrul al Muncii după apariţia informaţiilor potrivit cărora şi-a pensionat soţul, acordându-i totodată, în mod discutabil, cel mai înalt grad de invaliditate, informează Agerpres.
Jurnaliştii susţineau că Iulian Câmpeanu nu locuia în Ilfov, ci în Bucureşti, iar dosarul medical ar conţine o serie de nereguli: decizia medicală pentru încadrarea ca invalid nu are decât o semnătură, deşi sunt necesare alte două, iar la rubrica diagnostic clinic sunt doar o serie de formulări destul de generale. Numai din indemnizaţia pentru însoţitor pe care o primeşte odată cu pensia din 2005 şi până în prezent, soţul Marianei Câmpeanu a încasat suma de 54.184 de lei, mai arată Centrul de Investigaţii Media. Mariana Câmpeanu declara la acea vreme că informaţiile apărute în presă cu privire la soţul său nu răspund niciunui interes public legitim, în condiţiile în care acesta nu este persoană publică şi nu este implicat în politică sau în activităţi de interes public, ci au urmărit denigrarea sa şi a familiei sale.
Întreg acest demers jurnalistic este nedeontologic și nesusținut de dovezi concrete și își propune ca scop evident și transparent alterarea imaginii mele publice de profesionist și om politic. Mai grav decât atât, obiectul atacului îl reprezintă intimitatea familiei mele, soțul meu nefiind persoană publică și neimplicat în politică sau în activități de interes public. Consider că informațiile difuzate în spațiul media nu răspund niciunui interes public legitim, având drept unic scop denigrarea mea și, cel mai grav, a familiei mele, prin urmare voi reflecta asupra demersurilor judiciare imediate ce vor fi întreprinse în acest sens„, afirma atunci Mariana Câmpeanu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mariana Câmpeanu, audiată la DNA în dosarul legat de pensionarea soțului ei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI