Marius Horia Ţuţuianu a dispus un amplu control la Teatrul de Stat Constanţa

Teatrul de Stat Constanta
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a dispus realizarea unui amplu control la Teatrul de Stat Constanţa, după ce unii actori au acuzat mai multe nereguli din partea directoarei Dana Dumitrescu.

Directoarea teatrului a transmis un punct de vedere în care neagă toate acuzaţiile care i-au fost aduse.
Marius Horia Ţuţuianu a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că a dispus iniţierea unui amplu control asupra activităţii Teatrului de Stat Constanţa, începând de marţi, Decizia conducerii CJ Constanţa de a verifica situaţia acestei instituţii subordonate a venit pe fondul apariţiei în spaţiul public a unei scrisori deschise prin care o parte din actorii angajaţi ai teatrului acuzau managementul de anumite nereguli.
Astăzi am stat de vorbă atât cu semnatarii documentului publicat, cât şi cu conducerea teatrului. De asemenea, am avut o întâlnire cu toţi angajaţii, astfel încât să am o viziune cât mai clară asupra situaţiei existente. Nu mă voi pronunţa imediat, dar am dispus un control amplu. Voi aştepta raportul direcţiilor de specialitate din cadrul Consiliului. Ulterior, pe baza datelor, voi lua o decizie. Fac însă apel la toţi angajaţii acestei instituţii de cultură să nu se lase afectaţi de neînţelegerile interne. Îi rog să treacă peste animozităţile create şi să colaboreze din punct de vedere profesional, să se concentreze pe actul artistic, astfel încât activitatea Teatrului de Stat să nu fie perturbată”, a declarat Marius Horia Ţuţuianu.
La această verificare internă vor participa Serviciul de Control al Consiliului Judeţean, Direcţia Generală Economico-Financiară, Direcţia de Turism şi Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică, Serviciul Resurse Umane precum şi un consilier al preşedintelui.
Controlul se va desfășura într-un interval de maximum 30 de zile.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Marius Horia Ţuţuianu a dispus un amplu control la Teatrul de Stat Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI