Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mașină vandalizată de drogați

hoti

Întâmplător am constatat că în mașina rămasă în parcare (mașină care necesită unele reparații) și-au făcut cuib doi indivizi fără scrupule, drogați și cu un miros mai puternic decât cel folosit de raja la desfundat canalizări.

Eram în trecere, când de la distanță mi s-a părut că o usă din partea dreaptă-spate părea intre-deschisă. M-am apropiat să o închid mai bine, iar pe măsură ce mă apropiam părea că este ceva pus în geamul din spate de pe partea stângă, exact în direcția din care intra lumina de la stâlpul de iluminat. Ajuns mai aproape, am realizat că cineva era în mașină. Am privit înăutru și am văzut doi băieți care dormea fără stres, unul părea că doarme cu ochii deschiși…, nu am mai văzut așa ceva… Bat ușor în geam să nu îi sperii, însă nimic, niciun semn că ar fi auzit. Bag mâna în buzunar, scot cheia de la mașină și deschid portiera din stânga de la șofer, iar înainte de asta, am încercat să fac niște poze, însă spre norocul lor este că nu am avut un telefon mai bun la mine sau aparatul foto. Strig la ei de câteva ori fiind portiera deschisă, că și înainte cred că auzeau, doar nu am așa de antifonată mașina, însă fără niciun semn din partea lor.

20180725_225808După ce am deschis portiera și încercam să îi trezesc, m-a lovit un miros atât de groaznic, că intrasem în panică, însă am insistat să îi trezesc, până când au realizat că trebuie să își i-a tălpășița ca să nu fie mai rău. La felul lor de-a fi, afumați și drogați ori beți au început să realizeze când am început să le spun că am să chem poliția. Mai cu greu unul a rupt-o la fugă, iar altul s-a lăsat mai greu până să realizeze că trebuie să plece.

La numeroasele întrebări despre ce caută ei în mașină, răspunsul era același cum că nu au unde dormi, însă intrebându-i de ce au vandalizat mașina, că pur și simplu este varză înăuntru, la fel, vorbeau de parcă ar fi fost personajul cu „Dar muieți-s posmagii?”, din „Povestea unui om leneș” de Ion Creangă.

Nu sunt om rău și nu caut doar bună înțelegere, însă oricât ar fi de bun un om, greu suportă să vadă cum alții îi distrug bunurile dobândite. Sper să nu mai pățească și altcineva ca mine și de asemenea sper să numai intre și în alte mașini după experiența rușinoasă care au avut-o cu mine.

Dacă îi mai vede cineva, din ceea ce cunosc eu, vor fi la a doua abatere, să anunțe poliția și vom conecta și fapta de azi 25-07-2018 la cea de-a doua.

Conținut trimis de martor ocular: Adrian (Fotograf)

Sending
User Review
0 (0 votes)

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mașină vandalizată de drogați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI