Mașini staționate neregulamentar pe DN 2A din Constanța, ridicate de autorități

Ridicare_masini
Trei autoturisme staționate neregulamentar pe DN 2A, la câțiva metri de sensul giratoriu situat la intrarea în cartierul Tomis Plus au fost ridicate și transportate în parcul auto de pe strada Caraiman nr.1.

Măsura a fost dispusă de polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța întrucât șoferii nu au respectat distanța minimă de parcare față de colțul intersecției și în plus blocau o bandă de circulație.
Reprezentanții Primăriei Constanța reamintește că autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL.Ridicare_masini1Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. Iată câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: mașinile sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.
Mașinile din parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1 pot fi recuperate doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini : 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi : 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mașini staționate neregulamentar pe DN 2A din Constanța, ridicate de autorități”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI