MFP a semnat cu firma Transearch International contractul pentru selectia noii conduceri a CEC Bank

cec bank
Ministerul Finanțelor Publice a semnat cu firma SC TRANSEARCH INTERNATIONAL contractul pentru selecția celor 9 membri ai Consiliului de Administrație al CEC Bank. Scopul este acela de a eficientiza, dezvolta și valorifica potențialul acestei instituții din subordinea Ministerului Finanțelor Publice.

Procesul de recrutare și selecție a avut la bază respectarea prevederilor Legii nr. 111/2016 legată de guvernanța corporativă a întreprinderilor publice iar criteriul de atribuire în baza căruia s-a încheiat contractul de servicii a fost cel mai bun raport calitate – preț.
”Implementarea principiilor de guvernanță corporativă în întreprinderile de stat este una din prioritățile mandatului meu. Cred că este nevoie de o schimbare care să ducă la dezvoltarea, la creșterea profitabilității acestor companii. În cadrul Ministerului Finanțelor, am ales să începem procedurile pentru selecția conducerii CEC datorită importanței pe care o are această instituție în sistemul bancar. E doar startul, procesul va continua și pentru restul companiilor din subordinea ministerului”, a declarat ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu.
Contractul atribuit firmei SC TRANSEARCH INTERNATIONAL SRL a obținut în total 100 puncte și are o valoare de 80.100 de lei fără TVA. Cerințele minime obligatorii ce au stat la baza selecției au fost:
• Forma de înregistrare – realizată în condițiile legii din țara de rezidență, operatorul economic să fie legal constituit, și să nu se afle în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii, precum și să aibă capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul achiziției
• Experiența generală – operatorul trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani a prestat servicii similare de recrutare candidați pentru poziții de administratori la societăți din sectorul public sau privat, care s-au concretizat cu ocuparea acelor poziții
• Experiența specifică – operatorul trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani a prestat servicii similare de recrutare și plasare personal, pe poziții de management, în cel puțin 2 societăți din domeniul financiar bancar și nebancar, din care una din cele 2 societăți, a avut o cifră de afaceri superioară echivalentului în lei al sumei de 7.300.000 euro și cu un număr de cel puțin 50 de angajați.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “MFP a semnat cu firma Transearch International contractul pentru selectia noii conduceri a CEC Bank”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI