Mihai Constantinescu NU A MURIT! Este în viaţă

Mihai_Constantinescu1
Monica Pop a confirmat că Mihai Constantinescu nu a murit. „Se poate așa ceva? Nu este adevărat că a murit precum au apărut informații. Nici vorbă. Mai mult, este într-un progres clar față de cum era acum câteva luni. Se hrănește cu mâncare normală cât de cât, cum se poate, dar, în orice caz nu a murit”, a spus Prof. Dr. Monica Pop, pentru DCNews.

Potrivit Click, informaţia a fost confirmată de medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca unde artisul este internat din luna mai. În cursul acestei dimineţi, în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia îndrăgitul interpret ar fi murit.
„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis să nu dăm mai multe detalii despre starea lui de sănătate”, a declarat pentru ziarul Click!. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.
În cursul acestei dimineţi, mai multe canale media au transmis că Mihai Constantinescu a încetat din viaţă.
Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală,pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar de atunci a fost internat la Terapie Intensivă.
Mihai Constantinescu are probleme mai vechi cu inima Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, anul acesta, fiind internat atunci la Spitalul Universitar București. În urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar pe 12 octombrie 2017 a trecut printr-o nouă operație pe cord deschis. Atunci, medicii i-au înlocuit o valvă, după o intervenție chirurgicală care a durat opt ore.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mihai Constantinescu NU A MURIT! Este în viaţă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI