Mihai Mărgineanu la Mangalia

Mihai Mărgineanu și Banda

Continuă petrecerile din sudul litoralului! Campania de promovare a staţiunilor Mangaliei cuprinde, în acest an, o serie de evenimente care invită la distracţie atât turiştii, cât şi locuitorii sudului litoralului.
Spectacolul se va desfăşura sub egida seriei de activităţi cultural-artistice intitulată Nopţi Albe la Marea Neagră, unde artistul alături de bandul lui vor încânta spectatorii cu muzică live şi un sound perfect la malul mării. Nu este prima petrecere marca FanRomânia şi Primăria Mangalia.
Duminică, 20 iulie 2014, Mihai Mărgineanu și Banda lui au asigurat o ”Noapte Albă la Marea Neagră” unui public care a depășit 8.000 de persoane.
Concertul mult-așteptat a fost deschis de un cuplu de șapte stele: Julia, Romeo și fiul, Dorian Saleno. Spectatorii de pe litoral i-au revăzut pe cei care anul trecut au fost distinși cu Premiul Special VIP pe aceeași scenă, pentru promovarea imaginii României în lume.
Câteva mii de persoane au întâmpinat cu entuziasm recitalul tânărului Dorian Saleno, care la numai 10 ani are un palmares bogat de concerte și turnee susținute atât în țară cât și în străinătate.

Tenorul Romeo Saleno si soprana Julia Saleno
Tenorul Romeo și soprana Julia formează primul cuplu de pop opera din lume, fiind considerați de către critica de specialitate drepte veritabile ”voci de aur” ale scenei internaționale. Momentul lor a surprins prin pasiune și trăire și a transmis publicului o stare extraordinară.
Prezentatoarea Alina a stârnit publicul să ghicească numele invitatului special al serii, el fiind omul care ”ne-a învățat cum cade copacul și pe care îl iubește toate femeile”.
Evident că Mihai Mărgineanu nu a avut nevoie de altă prezentare. Peste 8.000 de oameni au dansat și au cântat alături de el și Bandă renumitele sale melodii. Ca întotdeauna, Mihai a fost o prezență excepțională și a promovat fiecare om din ”bandă”: Michele (chitară acustică), Nicu Dumitrescu (percuție), Florin Ionescu (tobe), Cristi Horia Sorin (vioară), Constantin Dragu, zis Kiba (chitară bass), Mugurel (tehnic) și Freddy (inginer sunet). Cu toții au făcut un adevărat show care a ridicat publicul în picioare.
Evident, a continuat campania surprizelor asigurate de sponsorii spectacolelor: Fan®Omania, Selgros, Kanal D și Romasse.
Seria ”Nopților Albe la Marea Neagră” continuă week-end-ul următor (26-27 iulie 2014) cu spectacolele intitulate generic FOLK-LOR, deci două seri de folclor deosebite.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mihai Mărgineanu la Mangalia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI