Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Militar de la Academia Navala Constanta, retinut pentru trafic de influenta

Trafic-de-influenta

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Costel Gabriel Vișan va fi prezentat joi Tribunalului Militar București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
În referatul cu propunerea de arestare, procurorii au reținut că, la data de 9 iulie, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a fost sesizat printr-un denunț cu privire la faptul că Gabriel Vișan, plt. adj. în cadrul unei unități de învățământ superior din Constanța, i-a pretins denunțătorului diverse sume de bani pentru a interveni pe lângă persoane care îl pot ajuta să promoveze examene sau concursuri, organizate de diferite unități de învățământ din cadrul Ministerului Apărării Naționale, potrivit Agerpres.
În acest context, în perioada 2009-2015, Costel Gabriel Vișan i-a creat convingerea denunțătorului că are influență asupra persoanelor din cadrul comisiei de admitere la unitatea de învățământ superior din Constanța, respectiv asupra persoanelor din comisiile de recrutare a soldaților gradați profesioniști și/ sau subofițerilor, sens în care a pretins și primit sume de bani ce variază între 300 și 1.000 de euro, pentru a-i facilita accesul și promovarea în cariera militară.
În cursul zilei de miercuri, Costel Gabriel Vișan a fost surprins în flagrant în municipiul Constanța, fiind găsită suma de 360 de lei reprezentând cea de a doua tranșă din suma de 1.360 lei, pretinsă inițial denunțătorului.
Ulterior, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința lui Costel Gabriel Vișan, pe care o deținea fără forme legale în Constanța, unde au fost identificate și ridicate mai multe probe.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Militar de la Academia Navala Constanta, retinut pentru trafic de influenta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI