Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministerul Finanțelor renunță la reducerea TVA, de la 1 ianuarie 2019

Teodorovici
Guvernul nu mai reduce TVA cu un punct procentual, din 2019, așa cum prevede programul de guvernare al PSD asumat în Parlament, de la 19%, în prezent, la 18%, la 1 ianuarie 2019, a anunțat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„S-a propus Guvernului ca TVA să nu scadă. Asta este propunerea Ministerului Finanțelor”, a anunțat ministrul în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Victoria.
”Va fi propusă în Parlament odată cu proiectul de buget”, a declarat Teodorovici. Cota de TVA ar fi trebuit, conform programului de guvernare al PSD, să scadă la 18% încă de la 1 ianuarie 2018, dar măsura a fost amânată pentru 1 ianuarie 2019, în contextul presiunilor pe buget.
Amânarea din nou a reducerii cotei TVA, în ciuda angajamentelor anterioare, vine în contextul în care Guvernul are probleme în asigurarea veniturilor necesare pentru a acoperi cheltuielile angajate.”, a declarat Teodorovici.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministerul Finanțelor renunță la reducerea TVA, de la 1 ianuarie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI