Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministerul Turismului a inițiat, la Tulcea, o reuniune a tuturor operatorilor de turism din Delta

Reuniune la Tulcea1
Ministerul Turismului a inițiat, la Tulcea, o reuniune a tuturor operatorilor de turism din Delta Dunării, la care au participat și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin-Matei Mușetescu, directorul Aeroportului din Tulcea, Victor Tarhon, precum și operatorii implicați în industria turismului, de la agenții, la hotelieri sau patroni de restaurante.

Reuniunea a fost cerută de ministrul Turismului Bogdan Trif, și organizată cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea.
Scopul întâlnirii a fost de a prezenta situația reală a turismului din Delta Dunării, dincolo de statisticile oficiale. Ministrul Turismului a vrut să afle direct de la operatorii implicați în industrie care sunt nevoile pe care le au, dar și ce soluții propun aceștia pentru a dezvolta zona din punct de vedere turistic.
Ministrul Turismului a dat asigurări că proiectele din Masterplanul Investițiilor în Turism, precum și cele asumate prin programul de guvernare în zona Deltei Dunării vor fi prioritare. Ministrul Bogdan Trif a reasumat angajamentul ministerului de a investi în zonă și de a dezvolta, împreună cu Consiliul Județean Tulcea, un port de agrement în orașul Sulina, ca investiție de importanță națională, precum și de a amenaja un port de agrement în comuna Murighiol și un miniport turistic în comuna Sarichioi, ca investiții de importanță locală.
Ministrul Turismului a subliniat și necesitatea investițiilor în promovare și a dat asigurări că acest capitol va ocupa un rol important în mandatul său. Totodată, Bogdan Trif a vorbit despre realizarea unei hărți turistice interactive care să cuprindă obiectivele turistice importante din zonă, precum și posibilitățile de cazare. Ministrul a accentuat, cu această ocazie, importanța dezvoltării durabile a turismului în Delta Dunării pe baza unei strategii orientate și spre generațiile viitoare, astfel încât rezervația Biosferei Deltei Dunării să fie conservată și protejată pe termen lung.
Astfel de întâlniri vor fi organizate periodic în toate regiunile cu potențial turistic ale țării.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministerul Turismului a inițiat, la Tulcea, o reuniune a tuturor operatorilor de turism din Delta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI