Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș a avut o întrevedere cu Secretarul General al NATO

Intrevederea_ministrului_Les_cu_Jens_Stoltenberg
Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș a avut marți, 18 decembrie, la Cartierul General al Alianței Nord-Atlantice de la Bruxelles, o întrevedere cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg.

Agenda discuţiilor cu Secretarul General al NATO a cuprins problematici referitoare la evoluţiile situaţiei de securitate din regiunea Mării Negre, consolidarea posturii de descurajare şi apărare pe flancul estic al NATO, cu accent pe prezenţa avansată adaptată, Brigada Multinaţională Sud-Est, dezvoltarea capabilităţii de comandă şi control terestre de nivel corp armată, precum şi stadiul pregătirilor pentru preluarea şi exercitarea de către România a Preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 şi priorităţile pe care ţara noastră şi le propune pentru acest mandat.
Întâlnirea cu înaltul oficial al NATO a reprezentat o nouă oportunitate de a reitera angajamentul României faţă de valorile euro-atlantice şi angajamentul ferm faţă de construcţia de securitate şi apărare promovată de NATO.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș a avut o întrevedere cu Secretarul General al NATO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI