Ministrul Ioan Deneș a efectuat un control inopinat pe litoral

Ministrul Apelor și Pădurilor a vizitat astăzi, inopinat, plajele din Vama Veche, Constanța, Mamaia și Năvodari pentru a verifica la fața locului stadiul de pregătire pentru minivacanța de 1 Mai. Ioan Deneș a fost însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și de directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL), Hristu Uzun.

La Vama Veche, ministrul a constatat că doi utilizatori de plaje nu au ecologizat zona aferentă și nu aveau instalate coșuri de gunoi.
De asemenea, suprafața de plajă avea denivelări ale profilului, ca urmare a furtunilor din ultima perioadă. Demnitarul a cerut ca deficiențele constatate să fie remediate până astăzi, la ora 18.00. În cazul în care operatorii nu remediază deficiențele în acest termen vor primi avertisment, iar dacă până vineri, 27 aprilie, ora 12.00, nu se conformează vor fi amendați conform legii.
Ulterior, Ioan Deneș s-a întâlnit cu primarul comunei Limanu, Daniel Gh. Georgescu, U.A.T de care aparține Vama Veche, căruia i-a solicitat să intervină pentru igienizarea zonei din Vama Veche, adiacentă plajei.

Control inopinat pe Litoral1
Vizita ministrului Apelor și Pădurilor a continuat cu inspectarea plajelor din Constanța. În zona digului Melody, ministrul a observat un depozit de alge, motiv pentru care le-a cerut responsabililor ABDL evacuarea imediată a acestuia și împrăștierea unui strat de nisip cu scopul refacerii profilului plajei. De asemenea, ministrul a cerut amplasarea în acea zonă, încă necontractată de vreun operator economic, de toalete ecologice și a coșurilor de gunoi, soluționarea acestor aspecte fiind în sarcina ABDL.

Control inopinat pe Litoral2
Vizita a continuat cu plajele Mamaia și Năvodari, unde nu au fost constatate probleme, acestea fiind pregătite să primească turiștii.
După verficarea pe care am făcut-o, pot asigura românii care doresc să-și petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoralul Mării Negre că plajele sunt pregătite să ofere condiții optime pentru odihnă și recreere”, a afirmat ministrul Ioan Deneș.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Ioan Deneș a efectuat un control inopinat pe litoral”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI