Ministrul Mihai Fifor a fost primit joi, de guvernatorul Statului Alabama, Kay Ivey

Mihai Fifor si Kay Ivey
În contextul vizitei oficiale în SUA, ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a fost primit joi, 27 septembrie, de guvernatorul Statului Alabama, Kay Ivey, la Capitoliul din capitala statului american, Montgomery. Discuțiile s-au axat pe cooperarea excelentă dintre Armata României şi Garda Naţională din Alabama.

La întrevedere a participat și comandantul Gărzii Naţionale din Alabama, general-maior Sheryl Gordon.
Discuțiile s-au axat pe cooperarea excelentă dintre Armata României şi Garda Naţională din Alabama, anul acesta fiind celebraţi 25 de ani de cooperare, în cadrul Parteneriatului Statal dintre România şi Alabama.
Cu acest prilej, ministrul Fifor a adresat mulţumiri pentru sprijinul oferit Armatei României de Garda Naţională din Alabama, în cadrul programelor de instruire, exerciţiilor şi activităţilor desfăşurate în comun, precum şi în operaţionalizarea aeronavelor multirol F-16. În acest sens, a fost subliniată oportunitatea consolidării acestei cooperări, prin propunerea de a afilia o companie de sprijin în luptă a Gărzii Naționale din Alabama la Brigada Multinaţională din Sud-Estul Europei, de la Craiova.
Ministrul Mihai Fifor a reiterat invitaţia adresată guvernatorului, respectiv comandantului Gărzii Naţionale din Alabama, de a participa la manifestările prilejuite de celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire, cu ocazia Paradei organizate la 1 Decembrie 2018, aspect primit cu receptivitate de către oficialii statului Alabama. (Sursa foto: Facebook)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Mihai Fifor a fost primit joi, de guvernatorul Statului Alabama, Kay Ivey”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI