Ministrul Mircea Titus Dobre participa la Târgul de Turism al României

TraiestePovesteaRomaniei
Ministerul Turismului va participa la Târgul de Turism al României (TTR), ce va avea loc în București, la Romexpo, în perioada 16 – 19 februarie 2017.

În standul 01, din pavilionul C3, vizitatorii vor putea descoperi și explora misterele ce învăluie destinația turistică România.
În prima zi a manifestării expoziționale, Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului, va participa la momentul festiv al deschiderii târgului și turul oficial al tuturor stand-urilor.
În aceeași zi, acesta va participa la seminarul “Alianţa în Carpaţi”, organizat de către Ministerul Turismului în parteneriat cu Consiliul Judeţean Braşov.
Un moment important al primei zile a TTR este prezentarea standului Ministerului Turismului. În cadrul acestui moment gazdele au pregătit o poveste interactivă, ce ne va conduce într o călătorie pe întreg teritoriul României.
Pe lângă experienţa multisenzorială, care poate fi trăită în aceste zile de către cei prezenți în standul național, vizitatorii vor putea participa la concursul #TraiestePovesteaRomania.
În vederea promovării autenticității, diversității și valorilor tradiționale, în cea de-a doua zi a manifestării expoziționale, oaspeții noștri se vor putea bucura de un recital de excepție susținut de către domnul Nicolae Voiculeț, ambasador al turismului românesc.
Pentru a recrea experiența autentic românească, în cadrul standului național va avea loc prezentarea unei colecţii de modă de inspiraţie tradiţională, marca creatoarei bistriţene de artă populară Virginia Linul.
Pe parcursul târgului, la standul Ministerului Turismului vor avea loc sesiuni interactive de încondeiat ouă, expoziţii de icoane pe sticlă, artă populară şi sculptură, programe artistice oferite de către ansambluri folclorice din întreaga ţară : Ansamblul Folcloric Profesionist Drăgan Muntean aflat în subordinea Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Hunedoara, Ansamblul de dansuri populare şi orchestra Plaiurile Mioriţei al Centrului de Cultură şi Artă din Buzău, Ansamblul folcloric din Buziaş, Ansamblul profesionist Dor Românesc din Bistriţa, Ansamblul folcloric Drăgăicuţele de la Clubul Copiilor Berca (Buzău) și Ansamblul Naţional Folcloric Transilvania din Maramures.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Mircea Titus Dobre participa la Târgul de Turism al României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI