Mircea Băsescu, audiat la DNA în calitate de denunțător

Mircea Băsescu audiat la DNA
Mircea Băsescu, audiat la DNA în calitate de denunțător

Mircea Băsescu a fost adus miercuri la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de denunţător în legătură cu o scrisoare a lui Nati Meir.
În această scrisoare, acesta reclamă posibile fapte de corupţie săvârşite de avocatul Pavel Abraham, au precizat surse judiciare, pentru Agerpres.
Audierea vine după ce avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Tașcă, a depus luni la DNA o scrisoare primită în arest de Mircea Băsescu de la Nati Meir, în care acesta din urmă reclama faptul că avocatul Pavel Abraham, cel care îi apără în instanță pe membrii familiei lui Bercea Mondial, i-ar fi cerut să facă declarații împotriva președintelui Traian Băsescu.
În schimbul acestor declarații, Pavel Abraham i-ar fi promis lui Nati Meir că îl va ajuta să iasă din penitenciar, el având de executat o pedeapsă de șapte ani închisoare.
Avocatul lui Mircea Băsescu a spus atunci că această scrisoare este „un fel de denunţ”.
Recent, în presa centrală a fost publicată o scrisoare care ar fi fost trimisă de Nati Meir lui Mircea Băsescu, textul având multe greşeli de ortografie: „Sunt Nati Meir arestat la p.n.t (penitenciarul) Giurgiu pedeapsa de 7 ani (din) care am executat 3 ani și 7 luni. Am fost reprezentat de dr. Pavel Abraham avocat cu contract de asistență juridică seria B 216829/2012 din 30.08.2014 (!). Dl. avocat Abraham m-a rugat tot timpul să dau în dl. Traian Băsescu și a promis că o să vorbească cu judecătorul să mă eliberez. Am văzut situația ta la TV și cred că dacă trimiți avocatul tău la penitenciarul Giurgiu pot să te ajut, inclusiv sînt de acord să depun un denunț la DNA. Contractul de asistență juridică se află la mine în Giurgiu”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mircea Băsescu, audiat la DNA în calitate de denunțător”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI