Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest preventiv

mircea_basescu_arest_preventiv
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Constanţa a respins, marţi, solicitările avocaţilor lor privind cercetarea în stare de arest la domiciliu.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, marţi, solicitările apărătorilor lui Mircea Băsescu de cercetare a acestuia în stare de arest la domiciliu, fiind menţinută măsura arestării preventive, decizia instanţei nefiind însă definitivă.

Avocaţii lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au cerut în instanţă verificarea legalităţii măsurii de arestare preventivă şi de înlocuire a acesteia cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, magistraţii respingând însă solicitarea apărătorilor celor doi.
Astfel, atât Mircea Băsescu, cât şi Marian Căpăţână vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.
În data de 31 iulie, şi magistraţii Curții de Apel Constanța au respins solicitarea acestuia de a fi cercetat penal în stare de arest la domiciliu. Tot atunci, avocatul lui Mircea Băsescu a spus că va face plângere la CEDO în situația în care judecătorii nu vor dispune măsura solicitată de apărare, de înlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu.
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată în 14 iulie, în stare de arest, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecători să dispună o sentinţă favorabilă în procesul lui Bercea Mondial.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest preventiv”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI