Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest

Mircea-Basescu

Tribunalul Constanţa a decis luni ca Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână să rămână în continuare în închisoare. Instanţa a respins solicitările acestora de revocare a măsurii preventive. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost aduşi luni la Tribunalul Constanţa unde s-a judecat legalitatea măsurii arestului preventiv. Solicitarea celor doi a fost respinsă de instanţă.
Respinge ca nefondate cererile formulate de inculpaţii Băsescu Mircea şi Căpăţînă Marian Adrian, prin apărători, de constatare a sancţiunii nulităţii absolute, în privinţa încheierii FN din data de 08.09.2014 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Constanţa şi a încheierii din data de 03.10.2014 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Constanţa. Constată legalitatea şi temeinicia luării măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Băsescu Mircea şi Căpăţînă Marian Adrian”, au decis magistraţii.
De asemenea, Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată cererea formulată de Mircea Băsescu de revocare a măsurii preventive şi cea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Aceeaşi decizie a fost luată de judecători şi în cazul lui Marian Căpăţână. Hotărârile magistraţilor nu sunt definitive. Acestea pot fi contestate în 48 de ore de la comunicare la Curtea de Apel Constanţa.
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 ore de la comunicare, la Curtea de Apel Constanţa.
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost arestaţi preventiv în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele şefului statului.
Cei doi au fost trimişi în judecată în 14 iulie, în stare de arest preventiv, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecători să dispună o sentinţă favorabilă în procesul lui Bercea Mondial. Dosarul în care Mircea Băsescu a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, iar Marian Adrian Căpăţână pentru complicitate la această infracţiune a fost înregistrat la Secţia Penală a Tribunalului Constanţa.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI