Mircea Ionescu Quintus a încetat din viață

Mircea Ionescu Quintus
Senatorul liberal Mircea Ionescu Quintus a decedat astăzi, la vârsta de 100 de ani. El era președinte de onoare al Partidului Național Liberal.

Anunțul decesului a venit chiar când liberalii erau reuniți la Brașov pentru Consiliul Național. Ludovic Orban, președintele PNL, a luat cuvântul în fața liberalilor și a propus amânarea Consiliului Național timp de două săptămâni.
„L-am sunat pe dl președinte pentru a îl invita la reuniunea Consiliului Național, mi-a spus că nu crede că poate să vină pentru că se simțea rău, dar să aștept să se pună pe picioare pentru că va fi în continuare alături de PNL. Mi-am dorit să îi fac o vizită pentru a discuta despre viitorul PNL”, a declarat Orban.
Născut în 1917, în plin Război Mondial, Mircea Ionescu Quintus s-a înscris în PNL la vârsta de 19 ani, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, a fost deţinut politic în perioada comunistă, iar după Revoluţie a fost preşedinte al PNL, ministru al Justiţiei, deputat şi de două ori senator.
Mircea Ionescu Quintus a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis în luna martie, cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 100 de ani.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mircea Ionescu Quintus a încetat din viață”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI