Miscarea Populara Constanta se intareste pe zi ce trece

Claudiu Palaz

Azi, MP Constanța s-a întărit cu o nouă structură organizatorică în județ. Organizația PSRO Constanța a trecut în bloc la MP Constanța.
”Salut venirea noilor colegi în MP Constanța. Sunt colegi tineri, care nu au mai făcut politică și care au crezut într-o nouă structură de partid. Consider că cei care vor altă abordare politică față de USL sunt bineveniți alături de MP Constanța. Virgil Senopol este un tânăr politician, care are în față o carieră politică bună. Sunt convins că experiența sa și motivarea ca unul care nu a mai făcut politică vor aduce un plus Organizației MP Constanta”, a declarat Claudiu Palaz.
Organizația județeană a PSRO ar avea cel puțin 2000 de membri, cele mai multe filiale, din cele 10, fiind în orașele din județul Constanța. Deși nu a cerut vreo funcție politică în Mișcarea Populară Constanța, Virgil Senopol a devenit vicepreședinte al organizației județene, potrivit liderului MP, Claudiu Palaz. PNL Constanța are un stil teribil, sunt băieți buni dar au un defect, nu se pot ține de cuvânt. Au avut grijă să își îndepărteze și aliații. La Constanța, PNL-iștii sunt sparți în patru bucăți, PSRO ar fi fost a cincea roată la căruță. Și au venit la MP” a explicat liderul MP Constanța, Claudiu Palaz.
Virgil Senopol1”Lupta politică a celor care vor să facă o schimbare reală în administrația publică pentru ca cetățenii să fie cei care au de câștigat nu se dă cu niciunul dintre cele două mari partide, PSD și PNL, ci se dă cu USL. La Constanța, faptul că USL trăiește este evident, pornind de la modul în care se desfășoară ședințele Consiliului Județean sau cele ale Consiliilor Locale și până la schimbul reciproc de candidați pentru alegerile locale, făcut de PSD și PNL.
Acordul semnat de PSRO cu PNL, pe lângă faptul că la nivel județean ar reprezenta, de fapt, un acord cu USL, va duce și la „introducerea” în PSRO a anumitor personaje cu probleme, atât de moralitate, cât și de natură penală.
Am intrat în politică cu anumite principii pe care doresc să mi le mențin, motiv pentru care am ales această schimbare. Totodată, Mișcarea Populară sprijină tinerii, promovarea se face pe criterii de performanță și pune accent pe lucrul în echipă, ceea ce demonstrează o concentrare a eforturilor pe realizarea obiectivelor comune”, a declarat Virgil Senopol.

Pe 11 martie, la Casa de Cultură, de la ora 17.00 vor fi lansaţi candidaţii Mişcării Populare pentru alegerile locale.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Miscarea Populara Constanta se intareste pe zi ce trece”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI