Misiune de salvare a 37 de persoane blocate de viscol în judeţul Prahova

drumuri-blocate

Pompieri din cadrul ISU Prahova au desfăşurat astăzi o misiune de salvare şi transport a 37 de persoane (printre care 14 copii) din mai multe vehicule care rămăseseră înzăpezite pe drumul care leagă localităţile Fulga şi Mizil din judeţul Prahova.
Pentru evacuarea persoanelor aflate în cele trei microbuze şi cinci autoturisme blocate din cauza zăpezii, au intervenit 15 pompieri din cadrul ISU Prahova cu trei autospeciale şi un vehicul cu şenile, necesar parcurgerii distanţei în siguranţă, având în vedere condiţiile dificile de drum.
Astfel, 10 copii au fost transportaţi în siguranţă în localitatea de domiciliu – Fulga, iar 15 adulţi la Mizil. Celelalte persoane şi-au continuat drumul cu autovehiculele proprii, după ce pompierii au ajutat la deblocarea acestui sector de drum.
La faţa locului au rămas echipe de intervenţie ale pompierilor, cu 3 autospeciale şi un vehicul special cu şenile, pentru monitorizarea şi eventuala intervenţie în cazul producerii unor situaţii similare.
De asemenea, în cursul acestei dimineţi, pompierii au intervenit în comuna Fulga şi pe sectoarele de drum Fulga – Sălciile, respectiv Baba Ana – Boldeşti Grădiştea pentru deblocarea a şapte autoturisme şi degajarea unui copac căzut pe carosabil.
În continuare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează gestionarea eficientă a situaţiilor apărute, în vederea suplimentării cu forţe şi mijloace, acolo unde se impune.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Misiune de salvare a 37 de persoane blocate de viscol în judeţul Prahova”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI