Mitea Ilie Dumitru Haralambie este noul președinte la Agenția Domeniilor Statului

Noul presedinte al ADS este Mitea Ilie Dumitru Haralambie

Premierul Victor Ponta l-a numit un nou președinte la Agenția Domeniilor Statului pe Mitea Ilie Dumitru Haralambie. Acesta a fost numit prin decizie a prim ministrului în funcția de președinte al ADS, cu rang de secretar de stat, conform documentului publicat miercuri în Monitorul Oficial.
Noul preşedinte al Agentiei Domeniilor Statului, Haralambie Mitea, a fost prefect de Neamţ şi Sibiu, susţinut politic de PNL.
Ilie Dumitru Haralambrie a ocupat în perioada 2007-2008 funcţia de prefect al judeţului Sibiu. A fost numit prefect de Neamţ în luna mai a anului 2012. Şapte luni mai târziu a fost demis din funcţie chiar de premierul Ponta pe motiv ca nu si-a facut bine treaba la deszapezire.
Ilie Dumitru Haralambrie, născut în 1952 la Sibiu, a absolvit Institutul Agronomic Nicolae Bălcescu din Bucureşti şi un masterat în „Securitatea Comunitară şi Terorism”. A lucrat ca inginer zootehnist la Staţiunea de Cercetare şi Producţie pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Cristian timp de 9 ani.
A mai ocupat, pentru perioade scurte de timp, funcţia de: inginer principal la Direcţia Generală pentru Agricultură Sibiu, inginer şef la Întreprinderea Agricolă de Stat Sibiu. În perioada 2009 – 2012 a ocupat funcţia de inspector guvernamental pe probleme de agricultură în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mitea Ilie Dumitru Haralambie este noul președinte la Agenția Domeniilor Statului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI