Mobila la comandă, mobila cumpărată direct din magazin și mobila făcută acasă

mobila-arta-mobilei

Iată-te ajuns în clipa în care îți dorești să faci o schimbare în casa ta, sau în clipa în care pur și simplu ai nevoie de mobilă nouă din diverse motive. Poate s-au stricat piesele vechi de mobilier, poate s-au demodat, poate te-ai plictisit de ele sau poate pur și simplu te-ai mutat și nu ai deloc mobilă în casă așa că ai nevoie de ceva neapărat!

Și ajungi în ipostaza în care ai trei situații diferite și nu știi pe care să o alegi. Să-ți faci mobila la comandă, să o cumperi direct din magazin sau să apelezi la meșterul din blocul vecin să-ți facă mobila?

Te gândești să cumperi mobilă de la un supermarket, că prețurile sunt mult mai accesibile, dar te întrebi: dacă e mai slabă? Te gândești să-ți faci mobila la comandă, dar parcă e puțin cam prea scumpă și nu știi dacă să te arunci chiar atât de mult din prima. Te gândești să o produci la tine în casă, cu un meșter care a lucrat și la vecina, dar dacă nu iese chiar cum ți-ai dorit?

Ca să-ți ușurăm decizia, am pus toate aceste trei variante în balanță și am încercat să evidențiem punctele slabe și punctele tari pentru fiecare opțiune.

Din punct de vedere al prețurilor

Principalul lucru de care ținem cont atunci când achiziționăm un nou lucru este prețul. Treaba stă în felul următor. Cea mai scumpă mobilă este evident, cea făcută la comandă. Cea făcută în casă poate fi puțin mai ieftină dacă ai instrumentele și materialele necesare și un meșter care să-ți ofere un preț rezonabil. Cea mai economică variantă este evident, mobila cumpărată direct din magazin.

Din punct de vedere al efortului și timpului

Dacă nu ai timp și dorești să te muți cât mai repede în noua locuință, atunci fugi la magazin și cumpără ce găsești. Dacă alegi o fabrică de mobilă la comandă București de încredere și serioasă, mobila la comandă e gata în 2 săptămâni. Iar dacă alegi să-ți faci mobila acasă, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Aici ar mai trebui să iei în considerare mizeria făcută, deranjul, fuga după materiale și după meșterul care mai face în același timp mobilă și pentru alte 5 persoane.

Din punct de vedere al propriilor preferințe

Dacă nu ești pretențios în ceea ce privește mobila, poți să o cumperi direct din magazin, însă vei avea parte de o paletă de culori mai redusă. Dacă îți dorești să acoperi spațiul disponibil cât mai eficient, și nu găsești în magazin nici modelul care să-ți placă, nici culoarea care să-ți placă, poți merge pe varianta customizată. Dacă alegi o firmă serioasă, aceasta îți va oferi consiliere privind materialul și culoarea folosită. Dacă nu, poți face singur cercetarea, pe internet sau pe diverse site-uri cu idei.

Indiferent ce soluție vei alege, asigură-te că rezultatul final este fix ceea ce ți-ai dorit. Mobila trebuie să fie practică, să fie frumoasă și să se potrivească, să-ți placă și să te facă să te simți ca acasă!

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mobila la comandă, mobila cumpărată direct din magazin și mobila făcută acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI