Monstrul cu chip de om care a bătut cu bestialitate o fetiță de 13 ani din comuna Adamclisi

În cursul zilei de sâmbătă, 10 august a.c., o fetiță de numai 13 ani din localitatea constănțeană Adamclisi, a fost bătută fără milă cu pumnii de un individ fără suflet din cauza că i-ar fi jignit fiica în timp ce se jucau.

Fetița a fost transportată de urgență la spitalul din Medgidia în stare de șoc, având mâna în gips, fractură la coloană și contuzii la maxilar. Ulterior, fetița a fost transferată la Spitalul Județean Constanța pentru mai multe investigații.
Victima se juca împreună cu fiica agresorului, dar și cu alți copii, iar între cele două fetițe a fost o mică neînțelegere. Fără să stea pe gânduri, agresorul s-a dus direct la copilă unde i-a aplicat mai mulți pumnii până a lăsat-o inconștientă la pământ.
În cursul zilei de mâine, mama împreună cu fetița urmează să meargă la Serviciul de Medicină Legală, în vederea obținerii unui certificat medico-legal din care să reiasă de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie fetița pentru recuperare. Tita Badea1Agresorul Dumitru Badea, din aceeși localitate, este cunoscut ca fiind violent și cu antecedente penale. În trecut acesta a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar în 2017 a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influența alcoolului.
Acest individ a mai agresat și alte persoane și chiar pe învățătoarea din localitate. „Ar trebui să fie închis până acum până nu este prea târziu și pentru alți copii. Nu trebuie lăsat în libertate… Trebuie să moară un copil pentru a se lua măsuri?” a scris pe Facebook un părinte revoltat că nu s-au luat măsuri până acum.
Doamna Laura Daniela Silea se află printre victimele agresate de Tiță Badea (așa i se spune în comună), care ne-a declarat că acum 4 ani, s-a trezit plesnită în față fără nici un motiv anume. Ulterior, acesta a fost la Institutul de Medicină Legală pentru a scoate certificatul medico-legal.Laura Daniela Silea

Tot doamna Laura ne-a mai mărturisit că acest bărbat a mai agresat anul trecut un vecin în fața blocului. Acesta s-a trezit cu agresorul la lovit cu pumnii și piciorele. Omul a ajuns la spital, a scos certificat medico-legal şi a depus plângere, dar nu s-a luat nici o măsură în privința agresorului. Oamenii din localitate au făcut nenumărate plângeri în privința agresorului, dar nu s-a făcut nimic până acum. Aceștia sunt nemulțumiți de felul în care Poliția din localitate își face datoria.
„În atenției Poliției Române! Vă rog distribuiți! În această seară am văzut un comportament de om nebun. Copila a fost bătută crunt de un bărbat fără suflet doar că i-ar fi jignit fiica în timp ce se jucau. Iar tatăl răzbunător i-a dat o lecție pe care sigur nu o va uitat toată viață. În comuna Adamclisi, județul Constanța nimeni nu ia măsuri. Este o poveste veche, din care el iese mereu neșifonat. Nu este la prima abatere. Au fost nenumărate plângeri. Când vor fi luate măsuri? Când va ucide un biet copil? Poliția ce face? Protecția Copilului unde este? De ce agresorul este în libertate și seamănă frică printre locuitori?”, este mesajul postat pe o pagină de socializare, alături de un filmuleț realizat după agresiune, în momentul în care polițistul din localitate (care era îmbrăcat în civil) a ajuns la fața locului pentru a lua declarații soției agresorului. (Sursa foto: Facebook)
https://www.facebook.com/cornel.serban.3/videos/2160542304016829/

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Monstrul cu chip de om care a bătut cu bestialitate o fetiță de 13 ani din comuna Adamclisi”

  1. Armando spune:

    Poliția din comuna adamclisi nu isi fac treaba mai degrabă sta si se plimba sau umbla după spaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI