Mostenitorul tronului Marii Britanii a vrut sa anuleze nunta cu Printesa Diana

Autoarea celei mai noi biografii dedicate prinţului Charles – „Charles: The Heart of a King”, Catherine Mayer, susţine că moştenitorul tronului Marii Britanii nu şi-a dorit deloc mariajul cu prinţesa Diana, el fiind la un pas să renunţe la nunta din 1981, informează Huffington Post.
Potrivi informaţiilor publicate în carte, prinţul Charles a fost la un pas de a anula nunta cu Diana Spencer, din 29 iulie 1981. Catherine Mayer susţine că în noaptea dinaintea nunţii, un Charles „disperat” i-a spus unei persoane din anturaj că nu poate merge la altar a doua zi: „Nu pot să fac asta, pur şi simplu nu pot…”.

nunta_printesa_Diana
Charles ar mai fi spus despre Diana că „nu este fata glumeaţă de la ţară”, aşa cum credea el.
Nici Diana nu a fost sigură că îşi doreşte mariajul cu Charles. Potrivit unei cărţi apărute în 1992 – „Diana: Povestea adevărată”, scrisă în urma convorbirilor acesteia cu Andrew Morton, Diana le-a fi spus surorilor ei cu câteva zile înainte de nuntă că nu crede că se poate căsători cu Charles, din cauza sentimentelor pe care acesta le are faţă de Camilla Parker Bowles.

ladi-diana-nunta
Într-un interviu realizat după anunţarea logodnei celor doi, se poate observa că Charles şi Diana nu se simt deloc confortabil în momentul în care vorbesc despre sentimentele lor.
“Am avut mult timp la dispoziţie pentru a mă gândi, deoarece am ştiu că va fi multă presiune pentru amândoi. Şi, … nu a fost o decizie greu de luat în final. Asta mi-am dorit”, spune Diana în interviu, după care a adaugat: „Este ceea ce-mi doresc”.
Întrebaţi dacă sunt îndrăgostiţi, Diana a răspuns „Bineînţeles”, Charles completând-o: „Indiferent ce-o însemna dragostea”.
Nunta dintre cei doi, supranumita „nunta secolului” a fost transmisă în întreaga lume, fiind urmărită de 750 de milioane de telespectatori.

Noua biografie neautorizată intitulată „Charles: The Heart of a King” este scrisă de jurnalista şi romanciera americană Catherine Mayer. Ea a fost publicată joi în Marea Britanie, însă mai multe informaţii din carte au fost difuzate deja de publicaţiile britanice în săptămâna premergătoare apariţiei pe piaţă.
Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a refuzat să comenteze afirmaţiile apărute în această biografie, însă o purtătoare de cuvânt a prinţului de Wales a dat publicităţii o declaraţie de presă în care a spus că scriitoarea Catherine Mayer nu a obţinut niciodată un interviu în exclusivitate cu prinţul Charles şi a evidenţiat faptul că acel volum nu reprezintă o biografie oficială.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mostenitorul tronului Marii Britanii a vrut sa anuleze nunta cu Printesa Diana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI