Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Năstase: Clarificarea măsurilor fiscale, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le facă Guvernul

Adrian Nastase
Clarificarea măsurilor fiscale, care au „înnebunit populaţia”, este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le facă viitorul Guvern condus de Viorica Dăncilă, a afirmat, duminică, fostul premier Adrian Năstase.

El a declarat, la Antena 3, că Guvernul ar trebui, printre altele, să renunţe şi la formularul 600, care „nu face decât să enerveze”.
În opinia sa, viitorul Executiv ar trebui să aibă în vedere şi reorganizarea administrativă a ţării, dar şi revizuirea învăţământului.
„După părerea mea, ar fi foarte important de gândit o reorganizare administrativă, în sensul de a nu mai permite să avem, cred că este un lux incredibil, peste 3.000 – 3.500 de sate, comune şi aşa mai departe. (…) Avem în felul ăsta nenumăraţi consilieri locali, primari. (…) Ştiu că este o măsură nepopulară, (…) dar Polonia, ca să avanseze, a ajuns la 16 judeţe, a luat măsuri pentru a schimba complet structura administrativă. (…) Eu cred că şi domeniul învăţământului ar trebui revăzut şi, spre exemplu, în învăţământul superior cred că trebuie să mergem pe sistemul american, cu burse date pentru studenţi şi care îşi plătesc bursele de-a lungul vieţii, fără să mai avem tipi care vin, învaţă la Medicina aici, nu ştiu câţi ani, şi pe urmă pleacă în Occident”, a explicat Adrian Năstase.
Pe de altă parte, el a susţinut că lipsa de dialog este principala cauză care generează probleme în PSD, care s-au răsfrânt şi la nivel guvernamental. (Agerpres)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Năstase: Clarificarea măsurilor fiscale, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le facă Guvernul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI