Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nicuşor Constantinescu a fost operat din nou, la un spital din New York.

radu mazare primarul constantei

Primarul Radu Mazăre susţine că starea sa de sănătate a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, nu este bună, acesta fiind reinternat şi operat din nou, la un spital din New York.
Potrivit Mediafax, Radu Mazăre a mers, marţi, la Poliţia Judeţeană Constanţa, unde se prezintă săptămânal, ca o condiţie a controlului judiciar,iar înainte de a intra în sediu a fost întrebat de jurnalişti ce mai ştie despre Nicușor Constantinescu.
Mă tot întrebaţi când se întoarce, pe mine mă interesează cum se simte. Am vorbit cu el acum două zile. A fost operat din nou, este la New York. A fost internat două zile, i-au făcut morfină şi i-au mai făcut o gaură în burtă. Nu ştiu ce să vă zic, e amestecat, pentru că a făcut iar o pungă de puroi de 600 de miligrame. Nu e stabilă situaţia lui”, a spus Radu Mazăre.
El a precizat că din cauza acestor probleme vindecarea nu decurge aşa cum ar trebui, iar Nicuşor Constantinescu nu poate începe radioterapia.
Vindecarea nu a mers aşa cum ar fi trebuit să meargă şi până când nu termină toate probleme astea nu poate să înceapă radioterapia. Vorbeam cu el, nu e uşor, numai în sufletul lui să nu fi. Internat la New York într-un spital, singur, că nu avea nimeni voie să stea acolo la urgenţă, i-au făcut două zile morfină. Dacă i-au făcut morfină, vă daţi seama în ce stare e”, a spus primarul Constanţei.
El a mers marţi la IPJ Constanţa pentru că una dintre condiţiile eliberării sub control judiciar o reprezintă prezenţa săptămânala la sediul Poliţiei.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, diagnosticat cu cancer la prostată, se află de mai multe luni la tratament în SUA. El a solicitat Tribunalului Bucureşti să îi prelungească şederea în SUA până la 1 octombrie, solicitarea urmând să fie judecată de instanţă miercuri.
O nouă propunere de arestare preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, formulată de procurorii anticorupţie, va fi dezbătută, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York.
Tribunalul Bucureşti stabilise iniţial ca această propunere să se judece luni dimineaţă, însă, ulterior, a amânat judecarea cauzei până miercuri. În aceeşi zi, tot la Tribunalul Bucureşti, se va lua în discuţie şi cererea lui Nicuşor Constantinescu de prelungire a perioadei de şedere în SUA până la 1 octombrie.
Potrivit Codului de procedură penală, pe numele preşedintelui suspendat al CJ Constanţa va fi emisă o citaţie de prezentare în faţa judecătorilor. În cazul în care instanţa din Capitală va dispune arestarea sa, Poliţia Română va emite un nou mandat internaţional de arestare.
Pe numele lui Constantinescu a mai fost emis un astfel de mandat, după ce acesta nu a revenit în ţară în urma unei operaţii făcute în SUA. Măsura de arestare, dispusă de Tribunalul Capitalei, nu a fost însă menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, motiv pentru care mandatul a fost anulat.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Nicuşor Constantinescu a fost operat din nou, la un spital din New York.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI