Norica Nicolai aleasă preşedinte al Consiliului Naţional ALDE

Norica Nicolau
Europarlamentarul Norica Nicolai a fost aleasă, joi, de conducerea ALDE în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului, informează dcnews.ro.

„Norica Nicolai a fost votată în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional şi va avea o misiune importantă în direcţia elaborării de politici publice”, a declarat vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea, după şedinţa forurilor de conducere ale formaţiunii.
„M-am bucurat de încrederea colegilor mei pentru a fi preşedinte al Consiliului Naţional al ALDE. Cred că viaţa politică românească are nevoie de politici publice eficiente, transparente, într-un dialog în care sunt implicaţi în realitate mediu de afaceri, societate civilă. ALDE doreşte să fie activ în a promova valorile liberale prin acest Consiliu Naţional şi sper că în curând ne vom întâlni la dezbateri care pot privi întreaga societate”, a afirmat Norica Nicolai.
ALDE a mai decis, în şedinţa de joi, numirea în funcţiile de secretar în domeniul minorităţilor şi al relaţiilor internaţionale a Danei Varga şi, respectiv, a Ruxandrei Cazacu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Norica Nicolai aleasă preşedinte al Consiliului Naţional ALDE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI