Notificări prin e-mail înainte de expirarea rovinietei pentru utilizatorii portalului www.erovinieta.ro

Portalul erovinieta
Şoferii pot primi notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionate prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, , prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta şi peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei Notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal„, precizează CNAIR.
Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală de 30 zile.
CNAIR precizează că pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare.
Cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de Notificare, trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare din secțiunea de creare a contului.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Notificări prin e-mail înainte de expirarea rovinietei pentru utilizatorii portalului www.erovinieta.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI