Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Un nou atac cibernetic de tip ”Troian” a făcut deja peste 30.000 de victime

Troian-Virus

Criminalii cibernetici targetează din nou utilizatorii cu un email ce pare o atenționare de încălcare de copyright de la un studio cunoscut, care vine însă la pachet cu un troian.
Probabil unii dintre voi ați primit deja un email de la Sony sau EMI, ori de la Paramount sau Dreamworks, prin care unul din studiourile menționate mai sus vă atenționează că ați încălcat legile de copyright internaționale. Desigur, utilizatorii de YouTube și creatorii de conținut pot fi atrași mai rapid în această capcană, pentru că email-ul respectiv vine și cu un atașament, un document care în teorie, ar trebuie să explice mai pe larg ce ați făcut greșit.
E simplu, nu deschideți atașamentele. Pentru utilizatorii obișnuiți, chiar și creatorii de conținut din România, este puțin probabil ca o casă de discuri sau un studio de producție internațional să se autosesizeze în legătură cu unul din concertele pe care le-ați înregistrat cu telefonul mobil și le-ați urcat pe YouTube. Cel mai probabil YouTube este în măsură să vă atenționeze, și asta direct în contul de utilizator.
În mod interesant, și de asemenea periculos, criminalii folosesc date reale ale agențiilor de avocați și ale companiilor drept care se dau. Aici sunt incluse, adresele reale ale acestor companii, una dintre ele, Sasse & Partner, eliberând deja o declarație prin care denunță asocierea lor cu aceste email-uri.

Sursa foto si articol: Playtech.ro

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Un nou atac cibernetic de tip ”Troian” a făcut deja peste 30.000 de victime”

  1. Alex spune:

    Eu nu am probleme deoarece utilizez Malwarebyte si ma scapa de belea. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

 

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

 

Închiriere Apartament de LUX

 

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI