Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Un nou „PUB” se va deschide în Constanţa

Afis-Culture-pub

Petrecăreții constănțeni au noi motive de bucurie. În curând, un nou „Pub” se va deschide la Constanţa. Este vorba de „CULTURE PUB” situat pe B-dul Alexandru Lăpuşneanu Nr.1, în incinta Casei de Cultură, iar deschiderea oficială a celui mai extravagant local va fi pe 4 Decembrie 2014, unde toţi cei care îi va trece pragul, vor avea parte de cele mai frumoase momente, pline de surprize, distracţie şi evenimente.
Noul local își păstrează secret profilul tematic până în ultimul moment și îi invită pe constănțeni la distracție și sociabilitate, urmând să găzduiască evenimente atractive, concerte, teatru, karaoke, muzică retro, jazz, rock, petreceri animate.
CULTURE PUB vorbeşte de la sine prin exuberanţa pe care o întâlneşti acolo, varietatea de petreceri şi muzică de top ce vibrează împreună cu tine. Fie că eşti unul de-al casei sau new comer, atmosfera se încinge de fiecare dată, iar tu te distrezi la cote maxime până dimineaţă.

Pentru a vizita site-ul oficial Culture Pub, mergeţi la adresa: www.culturepub.ro, iar pentru a urmări activităţile pe pagina oficială de facebook, mergeţi la adresa: www.facebook.com/culturepub.ct 

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Un nou „PUB” se va deschide în Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI