Un nou scandal intre Petru Mircea si familia Madalinei Manole

scandal-in-familia-madalinei_manole
Războiul dintre Petru Mircea și familia Mădălinei Manole pare să nu se mai termine. Deși soțul regretatei artiste nu le dă socrilor săi apă la moară, acesta primește constant mesaje de amenințare din partea cumnatului său.

Moartea Mădălinei Manole a declanșat un război fără sfârșit între soțul acesteia, Petru Mircea, și familia regretatei artiste. Au trecut cinci ani de când cântăreața s-a sinucis, iar de atunci nu s-a mai putut stinge ura pe care părinții și fratele solistei i-o poartă soțului Mădălinei.
Ion Manole își acuză ginerele ca ar fi autorul moral al morții fiicei sale și spune că acesta a știut că „Fata cu părul de foc” suferă o depresie gravă și nu a dus-o la medic. În tot acest timp, Petru Mircea s-a apărat, susținând că a mers, împreună cu nevasta lui, la un bioenergoterapeut. Timpul a trecut, iar bărbatul nu a mai vrut să audă de familia soției sale și, mai mult, le-a interzis socrilor să își vadă nepotul, pe Petru junior.
În ultimele săptămâni, Marian Manole, fratele Mădălinei, a început, din nou, să își amenințe fostul cumnat:
Îl bombardează cu diferite mesaje, toate jignitoare, în care îi cere să îl lase să vadă băiatul, ori spune că trebuie să elibereze vila Mădălinei. Ei nu știu de vorbă bună, decât de reproșuri și jigniri. Petru Mircea nu-i răspunde, însă Marian nu încetează. Situația ar fi fost cu totul și cu totul alta dacă familia Mădălinei ar fi știut să se poarte.
Cum să își lase Petru copilul cu niște bunici care spun despre el că este un criminal? Se teme că aceștia ar putea să perturbe copilul, să îl destabilizeze emoțional. Dacă ar simți că regretele socrilor și ale cumnatului sunt sincere, cu siguranță ar accepta să-i lase să se apropie de copil. Însă, în aceste condiții, nici nu vrea să audă„, a spus un apropiat al familiei.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Un nou scandal intre Petru Mircea si familia Madalinei Manole”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI