O noua sansa pentru tinerii antreprenori romani sa obtina finantare pentru start-uri de la investitori de top

YLC Entrepreneurship pentru antreprenorii
Tinerii români pot participa la programul de mentorat YLC Entrepreneurship pentru antreprenorii din regiune, unde vor putea obţine finanţare pentru startup-urile lor de la investitori de top din SUA şi Europa. Programul îşi propune să acţioneze ca o punte de legătură între talentul tehnologic din România şi investitori de cel mai înalt calibru din Europa şi SUA.

Proiectul se va desfăşura între 21 şi 28 iunie la Mamaia, si are tema “Startup! From Idea to Action”.
Timp de o săptămână, antreprenorii acceptaţi ca parte a promoţiei 2015 vor beneficia de mentorat şi acces la finanţare, de la oameni ca directorul pe strategie globală a Ebay, Peter Coles, sau directorul Dream It Ventures, Mark Wachen, fondator al echipei care a făcut din Dream It unul din cele mai mari acceleratoare atât din SUA cât şi din lume.
Alături de ei, participanţii vor beneficia de insightul reprezentantilor a doua dintre cele mai importante acceleratoare din Europa, Seedcamp si Hubraum, cât şi de sfaturile oferite de antreprenori de success şi business angels din România şi din regiune.
Până în prezent, programul a atras participanţi din 17 ţări, printre care şi Germania, Turcia, Rusia, Olanda, Grecia, Azerbaijan, Polonia sau Bulgaria. De asemenea, anual participă un număr de cel putin 7-8 studenți români de la universități de top din Europa și SUA.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O noua sansa pentru tinerii antreprenori romani sa obtina finantare pentru start-uri de la investitori de top”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI