Noul concept oftalmologic Mrini Eye Boutique, inaugurat la Techirghiol

Mrini Eye Boutique
În premieră pe litoralul românesc, Mrini Eye Hospital implementează, la Techirghiol, conceptul de Mrini Eye Boutique – un cabinet performant de oftalmologie, unde turiștii și localnicii pot beneficia de consultații, tratamente și prescripții gratuite pentru ochelarii de vedere.

În cadrul Mrini Eye Boutique, serviciile medicale sunt asigurate de o echipă de medici specialişti oftalmologi. Locaţia nu a fost aleasă la întâmplare, opţiunea fiind una de suflet.
„Ne aflăm aici datorită faptului că, în mare parte, copilăria mi-am petrecut-o în acest oraş minunat, drept urmare, acest proiect îl dedic copilăriei mele. M-am gândit să fiu prezentă aici în calitate de oftalmolog de vacanţă, pentru ca atunci când turiştii din această staţiune vor avea nevoie, să poată fi trataţi rapid, în regim de urgenţă, iar apoi să se întoarcă liniştiţi acasă”, a mărturisit Fildis Mrini, medic specialist oftalmolog, manager Mrini Eye Hospital.
Printre primii pacienți ai Mrini Eye Boutique s-au numărat Iulian Soceanu, primarul stațiunii Techirghiol și Roxana-Elena Almăşan, managerul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol.
„Le doresc succes, iar din partea noastră vor avea parte de o promovare susţinută, mai ales că sunt primii care au avut curajul să facă o astfel de investiţie la noi în oraş”, a declarat Iulian Soceanu, primar Techirghiol.
Mrini Eye Boutique, noul concept oftalmologic, destinat turiştilor, dar nu numai, este situat în bulevardul Victor Climescu, nr. 8A, pe malul lacului Techirghiol.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Noul concept oftalmologic Mrini Eye Boutique, inaugurat la Techirghiol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI