Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nu vei mai mânca crenvurşti după ce afli cum se fabrică!

hot_dog_crenvusti

Crenvurştii sunt unul dintre alimentele preferate de români. Au un preţ acceptabil şi sunt gustoşi, însă nu multă lume ştie cum se fabrică crenvurştii.
Indiferent cât de gustoşi sunt, crenvurştii, alături de parizer, sunt cele mai nesănătoase produse pe bază de carne de pe piaţă. Aceştia conţin până la 40% grăsime şi sunt făcuţi cu carne dezosată mecanic, carne MDM. Această tocătură din resturi de tot felul, precum tendoanele, are proteine de slabă calitate. Crenvurştii abundă în grăsime, în şoric, iar aceste grăsimi saturate ne îngraşă şi cresc nivelul colesterolului.
Crenvurştii mai conţin şi nitrit, şi nitratul de sodiu, E250 şi E251, care împiedică dezvoltarea bacilului botulinic şi dau mezelurilor o culoare rozalie, apetisantă. Totodată, conţin şi monoglutamat de sodiu, sau E621, substanţă care are capacitatea de a face mâncarea irezistibilă.
În videoclipul postat pe Youtube, este prezentat modul de preparare a crenvurştilor. Compoziţia obtinută este introdusă în tuburile de plastic transparent, ulterior fiind afumată.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Nu vei mai mânca crenvurşti după ce afli cum se fabrică!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI