Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Număr record de turiști în România în primele luni ale anului

Numar record de turisti
România e din nou preferată de turiști. Țara noastră a înregistrat, în primele 3 luni ale acestui an, o creștere de 5,8% a numărului de turiști pe întreg teritoriul României.

Conform datelor INS, numărul persoanelor care au ajuns în unitățile de cazare este de 2.317.600, în creștere cu peste 128.000 de persoane. De asemenea, numărul înnoptărilor înregistrate în unitățile de cazare a crescut cu 8,7% față de aceeași perioadă a anului precedent.
Cea mai mare creștere a numărului de turiști din primul trimestru a fost înregistrată în rândul turiștilor din România, de 9,7%.
Aceste cifre ne arată încă o dată că măsurile luate în ultima perioadă de Guvernul PSD au fost menite în a crește numărul de turiști din țara noastră. Voucherele de vacanță au reprezentat un ajutor real pentru industria turistică din țara noastră, având în vedere că 1,2 milioane de persoane plătite din bani publici primesc vouchere de vacanță în valoare de 1450 de lei. Tocmai pentru că a fost o măsură care și-a dovedit eficacitatea, Guvernul României a decis, anul trecut, ca această măsură să fie prelungită și pentru 2019 și 2020. Pe lângă faptul că a fost o măsură socială, voucherele de vacanță au reușit să scoată la lumină multe dintre unitățile de cazare care nu erau clasificate. Astfel, anul trecut, a fost înregistrată o creștere cu 60% a numărului de certificate de clasificare emise de Ministerul Turismului”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Număr record de turiști în România în primele luni ale anului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI